020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol diner Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Niemand is te vertrouwen tijdens dit vrijgezellenuitje in Scheveningen. Een doodgewoon diner is nog nooit zo spannend geweest… Eet, geniet, ontmasker de trol en ga als winnend team met de prijs naar huis!

Voor jullie gezelschap is een mooie tafel gereserveerd in een sfeervol en gezellig restaurant in Scheveningen. Onze quizmaster staat jullie hier al op te wachten en staat klaar met het Ontmasker de Trol Dinerspel! Zijn jullie er klaar voor? De avond wordt, gegarandeerd, onvergetelijk!

Het spel

Liegen, bedriegen, onthullen en strategie – dat zijn de kernwoorden van de avond. Jullie quizmaster deelt jullie gezelschap, afhankelijk van de grootte van de groep, op in teams. Na een uitleg van de spelregels kan het enerverende spel beginnen…

Met uiteenlopende vragen en opdrachten worden de teams verrast. Geef de goede antwoorden en voer de opdrachten zo goed mogelijk uit. Klinkt simpel, toch? Ware het niet dat ieder team een Trol in het midden heeft, die er alles aan doet om de boel te saboteren en zo te verliezen! Werk samen, voer goede teambuilding en zorg voor een eerlijke en heldere sfeer. Alleen dan wordt de Trol ontmaskerd… Maar pas op! De Trol is natuurlijk sneaky en weet jullie keer op keer te verbazen met zijn list en bedrog…

Wie ontmaskert de trol?

Diner

Natuurlijk is een dinnergame geen dinnergame zonder een overheerlijk diner dat tussen de rondes geserveerd wordt. Praat tijdens deze rondes bij over jullie vermoedens, jullie belevenissen en het spelverloop… En val daarna weer keihard terug in de sfeer van het spel. Want nog steeds is niemand te vertrouwen!

Welk team slaat erin om tijdens het Ontmasker de Trol Diner de meeste punten te behalen en de Trol te ontmaskeren? En welk team gaat er dus naar huis met de geweldige prijs?

Het Ontmasker de Trol Diner Scheveningen is een geweldige aanvulling op iedere spetterende vrijgezellendag! Het spel kan gespeeld worden op iedere gewenste dag en ieder gewenst tijdstip. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden door te spreken!

Ontmasker de Trol Diner Scheveningen is inclusief:

– Driegangendiner
– Ervaren quizmaster
– Spelmaterialen
– Hoofdprijs voor winnend team
– Zaalhuur
– BTW