020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Dinner Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Komt een Hap en Stap-tour jullie bekend voor? Of een Running Dinner? Onze hilarische variant op deze groepsuitjes is het Walking Dinner. Voor een gezellig Walking Dinner in Scheveningen boeken jullie dit geweldige en onvergetelijke arrangement!

De formule van het Walking Dinner is simpel, doch spectaculair: drie overheerlijke restaurants én een enthousiaste gids, die staat te trappelen om jullie alle mooie plekken van Scheveningen te laten zien. Het Walking Dinner is een heuse, culinaire ontdekkingsreis!

Tour

De avond wordt begonnen op een mooie locatie in hartje Scheveningen. Neem je stappers mee, want als de groep compleet is, is het lopen geblazen! De ontdekkingsreis door deze prachtige stad begint hier.

Scheveningen heeft ontzettend veel te bieden en dat is precies wat onze deskundige gids jullie zal laten zien. De bekende én onbekende plekjes van Scheveningen worden hierbij niet overgeslagen! Jullie worden overladen met een stortvloed aan weetjes, feitjes en anekdotes over de prachtige, toeristische stad en haar bewoners.

Diner

De eerste stop zal zijn bij een gezellig en knus restaurant. Hier genieten jullie als groep van een heerlijk voorgerecht. Kies uit verschillende menu’s – natuurlijk kan er met vegetariërs rekening gehouden worden.

De tour gaat vervolgens richting het tweede restaurant voor het hoofdgerecht, alvorens jullie koers zetten naar het laatste restaurant om daar te genieten van het dessert.

Het Walking Dinner is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, als gezellige, informatieve en actieve activiteit. Maar: we houden een tempo aan waar iedereen zich uitstekend aan kan houden. Haast hebben we niet! Kom happen en stappen en beleef een gezellige en onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Voorbeeldprogramma

17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht in restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht in restaurant II
20:00 Wandeling
20:30 Dessert in restaurant III

Walking Dinner Scheveningen is inclusief:

– Professionele gids
– Driegangendiner
– Beproefde route
– BTW