020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Pokerdiner Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Ooit gepokerd? Niet? Iedereen met een beetje pokerervaring kan beamen dat dit dé activiteit is voor op een vrijgezellenfeest: bloedstollend, vol strategie, onvergetelijk, maar ook gezellig en spectaculair. Beleef de spanning en sensatie, eet een heerlijk hapje: dat is het Pokerdiner Scheveningen!

Het pokerdiner is het meest aantrekkelijke avondarrangement dat te vinden is in Scheveningen. Vriendschap is hierbij de grootste jackpot!

Tijdens dit groepsuitje is de avond leerzaam, intensief, bloedstollend – maar bovenal ontzettend leuk. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke en spetterende avond… Wedden?

Pokerface

Wie van de groep weet zijn of haar pokerface het best te behouden? In een speciaal voor jullie gezelschap gereserveerde ruimte staan onze deskundige pokerbegeleiders al op jullie te wachten. Voordat de strijd in alle hevigheid zal losbarsten, introduceert onze begeleider jullie eerst in de wereld van poker.

Begrippen als Flush, Texas hold ‘em en Full house zullen na deze avond geen geheimen meer voor jullie bevatten!

Jullie leren de fijne kneepjes van het vak door middel van een aantal oefeningen en gaan daarna direct aan de slag met het in de praktijk brengen van deze vaardigheden. Jullie spelen tegen elkaar en wagen zelf direct een gokje!

Leid je vrienden én natuurlijk de vrijgezel om de tuin met je perfecte pokerface. Laat zien dat je over stalen zenuwen beschikt en speel het spel het best!

Het diner

Na het zinderende stukje speelwerk kan de pokerface af en genieten jullie met z’n allen van een overheerlijk diner. Jullie worden getrakteerd op een overheerlijk driegangendiner, waarbij te kiezen is uit verschillende menu’s. Geef het van tevoren aan wanneer er vegetariërs in de groep zitten, dan is hier uiteraard rekening mee te houden!

Wees niet bang om een gokje te wagen en boek dit spectaculaire en bloedstollende arrangement! Met het Pokerdiner Scheveningen gok je altijd goed!

Pokerdiner Scheveningen is inclusief:

– Zaalhuur
– Professionele instructeur
– Pokermateriale
– Compleet driegangendiner
– Prijsje voor de winnaar
– BTW