020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Een vrijgezellenfeest is uiteraard niet compleet zonder schaars geklede mannen of vrouwen. Nog even mag de vrijgezel genieten van al het vrouwelijk of mannelijk schoon zónder zich schuldig te voelen… Tijdens het Stripdiner Scheveningen komt dat helemaal goed uit. Beleef een erotische, maar bovenal gezellige en onvergetelijke avond tijdens dit diner, dat een perfecte aanvulling is op jullie feestelijke dag!

Het stripdiner laat weinig aan de verbeelding over…

Het diner

Bij aanvang van het stripdiner neemt u plaats aan onze rijkelijk gedekte tafels in een speciaal voor jullie geselecteerd restaurant in hartje Scheveningen. In een privéruimte worden jullie welkom geheten door de gastheren en gastvrouwen – en natuurlijk is het het allerleukst als de vrijgezel geen idee heeft van wat hem of haar te wachten staat!

Als iedereen een lekker drankje heeft kan het diner beginnen. Kies een driegangenmenu en neem een heerlijk vis- vlees- of vegetarisch menu. Jullie zullen niets tekort komen!

Het hoogtepunt van de avond

Maar tijdens deze avond is het hoogtepunt natuurlijk niet het diner zélf. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te tafelen en een hoop gezelligheid beleven, komt onze professionele stripper binnen! Hij of zij bezorgt de vrijgezel een onvergetelijke avond met sexy moves, verleidelijke dansbewegingen en een spectaculaire en erotische act.

Bovendien is er een keuze te maken tussen verschillende acts: kies voor een stoere matroos, een sexy schoolmeisje, een ondeugende politieagent óf een andere act naar keuze… Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden!

Voeg een erotisch aspect toe aan een feestelijke en gezellige vrijgezellendag en boek het Stripdiner in het centrum van Scheveningen. Zet de vrijgezel in het zonnetje en maak er een prachtig feest van! Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Ons erotisch diner is het ideale uitje om de ‘vrijgezel’ eens goed in het zonnetje te zetten.

Stripdiner Scheveningen is inclusief:

– Ervaren stripper (man/vrouw)
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– BTW