020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Dinner Game

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Ooit van een Walking Dinner gehoord? Hierbij combineert u ‘happen en stappen’ door een gezellige stad. Maar het Crazy Walking Dinner gaat nog een stapje verder! Boek dit arrangement in Scheveningen voor een onvergetelijke avond en een geweldige aanvulling op ieder vrijgezellenfeest. Jullie zullen tot het uiterste gaan in de binnenstad van Scheveningen!

Het spel

Tijdens het spel voeren jullie bizarre, hilarische en gekke missies uit die ervoor zorgen dat jullie vrijgezellenfeestje nooit vergeten zal worden.

Onze enthousiaste spelleider staat bij aanvang al voor jullie klaar op een centrale locatie in de binnenstad van Scheveningen. Een wervelende introductie later krijgen jullie al de eerste bizarre opdracht, die uit te voeren is in de straten van de binnenstad van Scheveningen!

Samen met de groep doen jullie jullie uiterste best om de winst binnen te halen. Want het winnende team gaat uiteraard met een knotsgekke prijs naar huis!

Het Crazy Walking Dinner bevat drie avontuurlijke spelrondes waarin verschillende razendsnelle en gezellige opdrachten op jullie gezelschap afgevuurd worden. Om de resultaten van de hilarische opdrachten vast te leggen krijgt jullie groep een camera mee, waarop alles vastgelegd kan worden. Zo kan jullie spelleider na afloop beoordelen wie de gerechtvaardigde winnaar is!

Diner

De waanzinnige rondes van het Crazy Walking Dinner spelen jullie tussen drie gangen van een heerlijk diner door. Om Scheveningen te leren kennen dineren jullie in drie verschillende restaurants, waardoor jullie in korte tijd zo veel mogelijk van de stad leren kennen! Bezoek alle bijzondere plekken en kom tussendoor lekker bij van de knotsgekke avonturen met een overheerlijk diner.

Natuurlijk is het mogelijk om rekening te houden met vegetariërs of mensen die een speciaal dieet volgen. Jullie kunnen kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch menu. Geef eventuele voorkeuren gerust van tevoren aan en bespreek alle mogelijkheden met ons team!

Welk team is het meest prettig gestoord en lukt het om een wildvreemde op straat te laten schateren van het lachen? Of weet een groep toeristen uit te dagen tot de polonaise op het Scheveningse strand?

Boek ons Crazy Walking Dinner en maak het allemaal mee!

Voorbeeldprogramma

17.00 Spelronde I
17.45 Voorgerecht bij restaurant I
18.30 Spelronde II
19.00 Hoofdgerecht bij restaurant II
20.00 Spelronde III
20.45 Dessert bij restaurant III

Crazy Walking Diner Scheveningen is inclusief:

– Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– Driegangenmenu
– BTW