020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Met de maffia in de buurt wordt een avond nooit saai… En dat zullen jullie weten! Tijdens het vrijgezellenfeest van de bruid of bruidegom in spé is een vooraanstaand lid van de Scheveningse maffia omgelegd…

Aan jou, de bruid(egom) in spé en de rest van het gezelschap de taak om de moord op te lossen… Beleef een bloedstollende avond tijdens dit moorddiner – je weet niet wat je meemaakt!

De moord

De moord is op klaarlichte dag gepleegd en zoals het de maffia betaamt, zijn ze niet van plan om dit erbij te laten zitten. De jonge en veelbelovende Tony Marscaponi was voorbestemd om over een paar jaar de macht over de Scheveningse onderwereld in handen te nemen. Maar dat is nu allemaal verleden tijd…

Wie heeft deze koelbloedige moord op zijn of haar naam staan? Wie kan erachter zitten? Was het de corrupte politie? Misschien een lid van de maffia zelf? Of… Was het één van jullie?

De politie komt jullie gezellige diner ruw verstoren door aan te kondigen dat de hoofdverdachten van de gepleegde moord zich in jullie gezelschap bevindt. De verdachten worden apart genomen en komen terug in hun ‘echte’ gedaante… Als rasechte maffiosi zullen zij jullie ervan overtuigen dat zij niet degene zijn die Tony Marscaponi hebben omgelegd. Maar wie is hierbij te geloven?

In teams proberen jullie de moord op te lossen. Speel het spel strategisch, stel vragen en ontmasker zo de dader.

Diner

Natuurlijk is een moorddiner geen moorddiner als er geen overheerlijk diner aan te pas komt. Tussen het bloedstollende spel door moet er uiteraard gegeten worden! Jullie worden getrakteerd op een geheel verzorgd, overheerlijk driegangendiner – waarbij er uiteraard keuze is tussen een vlees-, vis- of vegetarisch menu.

Beleef een onvergetelijke en bloedstollende avond tijdens jullie vrijgezellenfeest! Welk team keert, met een volle buik, huiswaarts met hét antwoord op de vraag: wie is de dader tijdens het Maffia Moorddiner Scheveningen?

Maffia Moorddiner Scheveningen is inclusief:

– Quizmaster
– Driegangendiner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW