020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland High Tea Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40,- p.p. (incl. BTW)

Natuurlijk houden jullie van Holland, maar hoeveel weten jullie er eigenlijk van? Heel veel? Nou, dan mag dat bewezen worden tijdens de Hou van Holland High Tea in Scheveningen!

De high tea vindt plaats op een gezellige en sfeervolle locatie in het centrum van de stad. Hier staan onze deskundige spelleiders al op jullie te wachten om jullie mee te nemen in het fanatieke, humorvolle en gezellige spel!

Het spel

Bij aankomst worden jullie verdeeld in teams, afhankelijk van de grootte van de groep. Jullie strijden tegen elkaar en moeten goed jullie best doen om als winnaar uit de bus te komen! Daar komt dus een hoop fanatisme, gezelligheid, teambuilding, strategie én tactiek bij kijken…

Het welbekende Hou van Holland-spel wordt gespeeld in verschillende rondes. Bij iedere ronde is het natuurlijk de bedoeling om de meeste punten in de wacht te slepen, en dat kan alleen met de nodige kennis over ons eigen kikkerlandje!

Tijdens de algemene kennisronde is het zaak om zo veel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Ook is er de ronde Singing Bee, waar er natuurlijk meegezonden moet worden met Hollandse hits! Maar ook zullen jullie aantallen gaan schatten en als teams tegen elkaar op gaan bieden. Het kan niet op!

High tea

Maar naast alle grappen en grollen die er tijdens het spel gemaakt worden, is er natuurlijk ook de high tea. Want jullie staan vast en zeker te trappelen van ongeduld als jullie zien wat er allemaal geserveerd wordt!

De thee zal rijkelijk en onbeperkt vloeien en daarbij worden de meest heerlijke sandwiches, gebakjes en zoetigheden geserveerd.

De winnaar

Als alle punten bij elkaar zijn opgeteld, wordt bekend welk team het meest weet over Nederland en wie de grote prijs in ontvangst mag nemen! Want winnaars gaan natuurlijk nooit met lege handen naar huis.

Beleef nu een middag vol gezelligheid, teambuilding en lekker eten. De Hou van Holland High Tea is dé aanvulling op ieder geslaagd vrijgezellenfeest!

Hou van Holland High Tea Scheveningen is inclusief:
– Quizmaster
– High tea
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW