020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Buikdans Workshop Scheveningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Hét perfecte uitje om samen met vriendinnen uit te voeren? De Buikdans Workshop in Scheveningen. Van dit groepsuitje maak je één groot feest en jullie gaan gegarandeerd met een goed gevoel naar huis!

Buikdansen

Deze Oriëntaalse vorm van dansen is er niet zomaar één. Het is meer dan een beetje bewegen met de heupen en draaien met het lichaam.

Buikdansen is een dans die duizenden jaren geleden is ontstaan. Priesteressen en tempeldanseressen brachten mythologische verhalen op Oosterse muziek: dans. Deze authentieke vorm van bewegen is door zigeuners meegenomen naar het westen en in de loop der tijd zijn er allerleis peciale elementen aan toegevoegd. Op die manier is het buikdansen de dansvorm geworden die wij vandaag de dag kennen.

Buikdansen is een prachtige vorm van verschillende soorten bewegingen, die voortkomen uit verschillende stijlen en culturen.

De workshop

In hartje Scheveningen zullen jullie ontvangen worden door onze deskundige en gezellige buikdansdocente. Zij zal jullie inwijden in de wereld van buikdans!

Na een korte warming-up leren jullie tijdens de workshop wat buikdansen inhoudt en hoe jullie deze bewegingen zélf kunnen uitvoeren.

Natuurlijk doen we dit alles geheel in stijl: voor de bruid in spé hebben wij uiteraard een prachtig 1001 Nachten-kostuum klaarliggen! Bovendien zijn er voor de andere deelnemers gezellige, rinkelende muntensjaals beschikbaar. Zo zijn jullie een prachtig, Oosters plaatje!

Traktaties

Maar dansen kan niet op een lege maag en om het geheel in de Oosterse sferen te houden, worden jullie halverwege de workshop, tijdens de welverdiende pauze, getrakteerd op muntthee en authentiek Turks gebak.

Beleef deze gezellige en speciale workshop in het centrum van Scheveningen en maak er een vrijgezellenfeest van om niet snel te vergeten!

Buikdans Workshop Scheveningen is inclusief:
– Ervaren buikdanslerares
– Zaalhuur locatie Scheveningen
– Versieringen en kledij
– Thee en Turks gebak
– BTW